Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beroende på om det är i Kenya eller Sverige, så är det skillnad på vad man kallar det och vad det är...


Olika begrepp och namn


I Kenya kallas det korruption

När läkare får betalt för att skriva ut

Speciella mediciner

”DE misstänks skriva ut mer än som är nödvändigt”

hm…

Vad kallas det i Sverige????

Där får läkare betalt av läkemedelsbolagen

Men inte kallas det korruption

Trots att de flesta äldre, t ex har sina största problem

Med sin stora medicinförbrukning….


Medicin förgiftning och krämpor åsamkade

Av mediciner

Är mellan 30 – 40 % av alla sjukvårdskostnader

”Men inte kallas det korruption”

Man undrar

”När ska det kallas korruption”???




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2009-04-22 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO