Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomhet ... inget mer


Själslig konkurs

När stjärnor
På natthimlen
Enbart blänker svarta

Då solen
Täcks av grå
Regntunga moln

Tiden står still

Efter att all
Kärlek i hjärtat
Lämnat sitt blod

Sedan hoppets
Ankare dragits
Upp ur sitt fäste

Lyckan känns tom

Lämnar jag in
För själslig
Konkurs

Kvar återstår
Blott döden
Och dess väntan




Fri vers av Jack_iX
Läst 616 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-22 07:49



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
Jo, denna plats
känner jag väl till

men det är inte
hela sanningen

Kärleken kan
återuppstå ur
kaos och mörker

Väl formulerat
om hopplöshetens avgrund
och själslig konkurs!
2009-05-16

  En strimma av guld
Ett budskap så tungt.

Tycker om titeln som säger så otroligt mycket.

"Själslig konkurs"
2009-04-22

  Staffan Welroos VIP
riktig högklasspoesi! snyggt!
2009-04-22

  Fånga dagen
mycket vackert och stämmningsfult sorgesamt applåder
mvh Anna-Karin
2009-04-22

    sunnanvind
Ryser...dina ord är starka här... känns in i märg o ben den här..Applåd!
2009-04-22

  Miss Mod
Stark text, för vad väntar vi egentligen på...?
2009-04-22

    ej medlem längre
Mörk men bra komponerad!
2009-04-22

  Teresia Ridell
Väl förmedlat o den svarta känslan vi alla har ibland..
2009-04-22

  Junitvillingen
Starka ord, bara slutet som återstår. Men kanske är döden början på något nytt...Mycket bra formulerad dikt. Tack för att jag fick läsa.
2009-04-22

    Maria Malm
Tung känsla, mycket väl förmedlad.
2009-04-22

  peter markurth
ja det är livet, en väntan på evigt mörker...
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX