Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln till misstag


Nyckeln till...
..finns vid regnbågens slut.
Om nu regnbågen har ett slut,
den kanske bara har en början.
Eller två.
Jag försöker se det där
som du bad mig titta på en gång.
Skönheten glider obemärkt förbi.
Men jag ser dig i alla fall.

Det var ett tag sen nu,
och ändå vet jag precis hur det känns.
Ont om lycka har jag gott om.
Att bli kramad i själen,
jag känner älskvärd glömska.

Ibland syns bara hälften framåt,
då försöker jag se mig över axeln.
Bakom mig finns misstag
som jag inte lärt mig något av
och det som jag inte såg.
Framtiden,
här kommer jag.
Karta och kompass som bara visar
hur man går vilse.

Rent mentalt
är jag smutsig i dina ögon.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel