Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett mail från en..brylling?


Tiden går och går

1891 föddes min farfar

nästyngst i en skara av 10

hans pappa åkte till USA mitt i allt,

det gjorde man mycket på den tiden

så föddes min pappa 1927

jag 1959

igår fick jag ett mail,

från min farfars systers barnbarn

tror ni deet var stort?

Det häftigaste var,

att jag just hade pratat med min granne om släktforskning,

jag höll på att trilla av mailstolen!!

RÔTTER ÂR VIKTIGA

de får en att växa!!!




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-22 10:52



Bookmark and Share


  Gunsan
Rötter är absolut viktiga
och viktigare blir de med åren
när tiden saktar ner
och man inte behöver rusa så fort
för att hinna med allt
då man börjar inse
sin plats på jorden
2009-05-23

  Cosmic Johanna
Härlig att ta del av...

speciellt glädjen i orden

"RÖTTER ÄR VIKTIGA":-)

för visst är det så, även om man alltid inte vill kännas vid dem:-)

så är det våran grund.
2009-04-25

  Sturesdotter
Så roligt!
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel