Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldbaggen


Laila Bagge svindlades på sina

Besparingar

Han såg väl henne som

En Guldbagge, helt enkelt….




Fri vers av LassO
Läst 170 gånger
Publicerad 2009-04-23 09:43



Bookmark and Share


  Roula O
där satt den ja...hihi
2009-04-23

  Junitvillingen
Tjoff!!! Där satt den!! Guldbaggen, alltså...fniss;-)
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO