Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet ej vad jag ska skylla på,slarv eller lathet,därav denna rimstuga utan rim och reson...rimmar mycket illa med den inspiration jag faktiskt kände innan dessa fattiga (billiga!?) rader kom till...


en på miljonen..eller över huvud taget...

du ger mig inspiration
och lust
och adrenalinet får en
extra skjuts
varje gång du mig berör
på ytan och innanför...

ett leende vaknar till liv igen
och jag vet jag är inget
utan dig min vän
min bästis min älskling
min Romeo och kung
och fast vi båda blir äldre
är vår kärlek evigt ung...

dina ord och handlingar av
omsorg för mig
gör att kärleken växer
och jag vill återgälda dig
på alla sätt jag kan
det finns bara en man

(det är du)

jag väntar förevigt
och jag väntar nu...




Fri vers av firefire
Läst 163 gånger
Publicerad 2009-04-22 21:12



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det kunde bli en låt.....
tänker jag i och med att jag börjar skriv.....


melodin till "I had dream"
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire