Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighets poesi igen

När t o m statsministern reagerar officiellt. Vad är det för svin, som styr företagen i vårt land? De har uppenbarligen varken hyfs eller fason, varken normal skam i kroppen eller sunt tänkande HUR FAN kan man ge aktieutdelning samtidigt som man söker bidrag av staten?

-------------------------------------------------------------
107 SVT Text Onsdag 22 apr 2009
INRIKES Publicerad 22 april

Reinfeldt kritisk till utdelningar

För ett par veckor sedan delade AB
Volvo ut 4 miljarder till aktieägarna.
Statsminister Fredrik Reinfeldt tycker
att stora utdelningar rimmar illa med
krav på stödåtgärder från regeringen.

-När företag som i många år gått med
vinst gör aktieutdelningar och samti-
digt ställer krav på att vi med skat-
temedel ska täcka kostnader för den
löpande verksamheten, då går det inte
ihop för mig, säger han till TT.

-Då kan jag ha synpunkter på att man
inte använt en del av de pengarna man
delade ut.

Volvos varsel senaste året 164-165




Fri vers av LassO
Läst 157 gånger
Publicerad 2009-04-23 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO