Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden talar för sig ganska bra...


Var du bara ett skal...

Du ville så mycket
du ville lära känna mig
du skulle träffa mig ofta
du visste allt med besked

men du ville vara fri
du ville ha din tid till din
jag var en fasad
i din verklighet

Var är du nu
vad känner du idag
finns du kvar
eller var du bara ett skal...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 217 gånger
Publicerad 2009-04-22 23:40



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Härligt att läsa en dikt som jag slipper tänka så mycket på. Jag är bara ett skal, om du frågar mig.
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna