Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen kommer undan det svåra och mörka i livet.


Skärselden

Inte sörja över spilld mjök
bättre att fylla på med ny
ingen kommer undan
skärseldens hetta
men den renar
tro mig.




Fri vers av tidensvans
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-22 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans