Bland mörkröda sammetsrockar och vita Svanars" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland mörkröda sammetsrockar och vita Svanars


Tid

 

Vilade vi stilla

Bladens grönska

Var oss oseende

I vår slummer

 

En fjärils fladdrande

Över mjukvarm mossa

Visste vi inte om

Under slutna ögonlock

 

Drömde vi om annat

 




Fri vers av madigan
Läst 307 gånger
Publicerad 2009-04-22 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan