Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är tänkt att vara ett ungt pars bröllopslöften till varandra. Planen är att det ska bli en hel bok, det här är bara ett litet "smakprov" av vad som komma skall.


The promise

Jag glömmer aldrig första gången jag mötte din blick
Det var en vacker dag i juli
Ditt leende bländade självaste solen
Dina gröna ögon gnistrade som smaragder

Första gången jag hörde din röst, ditt klingande skratt
Jag visste redan då, att vi skulle stå här nu
Tro mig, du gjorde mig knäsvag och jag darrade som ett asplöv
När du för första gången tog min hand, då visste jag

Du och jag, till livets slut
Vad det än må vara

Jag kommer aldrig att glömma vårt första möte
Dina läppar talade så vackert till mig
Dina ögon utstrålade värme och mod
Jag träffades av blixten när du tog min hand

Jag kommer alltid att minnas stunden på bryggan
Vattnet låg spegelblankt och solen gick sakta upp över träden
När de första strålarna smekte min kind, insåg jag
Att solen kommer att gå upp för oss, dag efter dag

Att det kommer att vara du och jag, till livets slut
Vad det än må vara







Prosa (Prosapoesi) av Ypple
Läst 258 gånger
Publicerad 2009-04-23 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet