Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den mer bluesiga delen av livet som alla drabbas av ibland; John Mayer som spelar gitarr likt gamle blueshjälten Stevie Ray Vaughan, blev sedan popstar, har nu följt i M.Bubles (den nye Frank Sinatra) spår och sjunger Sinatra sånger utan gitarr




John Mayer på Jay Leno Show - Glad to be Unhappy (F. Sinatra)

~*~

Look at yourself, if you had a sense of humor
You would laugh to beat the band
Look at yourself, do you still believe the rumor
That romance is simply grand?

Since you took it right on the chin
You have lost that bright toothpaste grin
My mental state is all a-jumble
I sit around and sadly mumble

Fools rush in, so here I am
Very glad to be unhappy
I can't win, but here I am
More than glad to be unhappy

Unrequited love's a bore
And I've got it pretty bad
But for someone you adore
It's a pleasure to be sad

Like a straying baby lamb
With no mammy and no pappy
I'm so unhappy
But oh, so glad!

***
Glad att vara Olycklig

Se på dig själv, om du blott hade ett sinne för humor
Skulle du skratta så högt att du slog bandet
Se på dig själv, så fortfarande på ryktet du tror
Att romantik är rena rama sagolandet?

Eftersom du tog slaget direkt på din hakspets
Har du tappat det där skinande tandkrämssmilet
Mitt mentala tillstånd är totalt ihoprört
Jag sitter ner och stilla jag mumlar ohört

Dårar rusar in, så här är jag
Så glad över att vara olycklig
Jag kan inte vinna, men här är jag
Mer än glad över att vara olycklig

Obesvarad kärlek är så fruktansvärd
Och av den har jag fått en skaplig släng
men för någon som du dyrkat kär
Är det ett nöje att vara ledsen

Likt en vilsen liten lammunge
Utan mamma och utan pappa
Är jag så olycklig
men åh, så glad!

(Rodgers/Hart 1936; Frank Sinatra 1955)


LPWJ svensk version 23/04/09

John Mayer feat. Chris Botti - Glad to be Unhappy LIVE Jay Leno Show 15/04/09
http://www.youtube.com/watch?v=GJM4ysLr9eM






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP