Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som varit är det som varit

Du kommer och säger
du har gjort det
du har gjort det

Men jag säger jag
det var då det
hur vill du jag
ska ändra det nu

Det som varit
är det som varit
låt det vara så
och fokusera på
hur det är nu




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-23 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson