Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första segelbåt hade en bojplats. Man kunde vada ut till den, eller köpa en gummibåt. Till hösten -69 behövdes varken eller. Tur det, för solen tog gummibåten. "Hon plaskade en sommar"


Gummibåten

Av gummi den var, jollebåt
den likna' en jättes kondom
Men usch så jag skriver, förlåt
(Som sprungen ur knäpp kromosom)

Vi skynda oss, skulle ha skoj.
Från hålen den pysande lät
Snabbt rodde vi ut, till vår boj.
Den snarlika? Mysande tät!




Fri vers av erkki
Läst 270 gånger
Publicerad 2009-04-23 13:33



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jomenvisst, lite sköj

Vem vill inte ha en kondomartad gummibåt?
2009-04-23

    Bodil Sandberg
hii ..men så du skriver..okej du är förlåten
eftersom dikten är såå ljuuuuuuuvlig ändå
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki