Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Calling


“This is a call from Rudert Residence”
“Overtänger Sweden”
Försökte sönerna
Då de hade fest hemma

”We want to speak to President
Richard Nixon”
De fick inte det, de kom till sekreteraren
Och på Kopparfors kontor fick man sen reda på

Att samtal till USA
På 70-talet
Inte direkt var gratis…
Men nåt kul ska man väl göra…




Fri vers av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO