Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu och framtiden. Hur ska det bli? No comment. Säkrast så!


Cement, dement, element...

Nu: Här känner sig kroppen så som cement.
Sen: Hur känner sig knoppen då som dement?

ooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Slängt: Borde förpassas till vått element?
Tänkt: Som vårdslösa gör, med sitt exkrement




Fri vers av erkki
Läst 283 gånger
Publicerad 2009-04-23 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki