Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan slår jag upp två glas vin

svaga orgeltoner
sprider sig i luften
och en kör sjunger
nära min själ

det är kallt på jorden
jag provade mina bara fötter
men de vill in i skorna igen

jag rullade ut min inre matta
och fällde ner min stege
där jag försökte klättra

det var för högt ännu
jag måste lära mig att tåla höjder
och inte tro mig om för mycket

men mattan är för dina fötter
den är röd
och den leder direkt in
till min själ

du behöver inga tofflor där
bara du går utan att klampa på
för den är lite skör just nu

jag klär mig i ett moln
bulligt och mjukt
för att du ska trivas

och för att du kanske aldrig
vill klä av dig mig då

solen binder jag runt dina fötter
som eldklot

och sedan slår jag upp
två glas vin
för att fira
att mitt mod
kommer att återvända...




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-23 17:36



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
solen binder jag runt dina fötter
som eldklot

och sedan slår jag upp
två glas vin
för att fira
att mitt mod
kommer att återvända...

Jag inväntar dina andetag
mot min hud
så tar jag tag i ömheten
och bjuder in dig till den
för nu är det fredag
och ta så en sup


av längtan
2009-04-24

  Suzy med punkterna
Hoppfullt och längtande skört
2009-04-23

  "Dempa"
tyckte mycket om denna :)
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*