Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slutet på 70-talet, för vissa finns det fortfarande "klassamhälle"


Parking


Jägermeister Rudert
Skulle ha skjuts till Falun
Väl därinne så beordrade han
Att det skulle parkeras på gågatan
”men här kan man inte stå”
sa vaktmästaren/chauffören

Så med en dragning av ”Liiidiiingöö” snacket
Fast på dalmål så kom det
”Säg bara att det är Jägmästare Rudert”
sa han, "om det kommer nån"….
Självklart, som om han vore patron
Och stod över lagen…




Fri vers av LassO
Läst 151 gånger
Publicerad 2009-04-24 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO