Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupdykning

 

djupdykare kan andra vara
de som har det till yrke
eller som hobby

jag trampar vatten
för att hålla näsan ovanför ytan

trodde jag någonsin

att livet var enkelt

hade jag drunknat för länge sedan

men ett vet jag: de enkla stunderna
är som lotusblommor
sköna

med rötter i dyn




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 240 gånger
Publicerad 2009-04-23 22:00



Bookmark and Share


  Rosmarin
gillar slutraden, den är den som ger sälta och tyngd åt den här dikten
2009-04-24

    Tea Alex
Jaaaaaa! Precis så Måna, precis så. :)
2009-04-24

  Carola Zettergren
Enastående!!
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger