Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor ekonomi


”Vi satsar 10 miljarder för att motverkar lågkonjunkturen”
Sa Borg sen fortsatte han:
”för den kommer att bli långvarig”

Och därmed så sänkte han konjunkturen med
Troligen MER än 10 miljarder…

Sånt som är ”stor ekonomi”




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger
Publicerad 2009-04-24 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO