Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är en sann hjälte

modiga är

stark

duktig

kunnig

smart

och

utstrålande

stark är

vågar

fortsätter

ömsint

tålig

och snäll




Fri vers av gloria
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gloria