Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den stackars flickan fick en hård läxa när hon trodde att gräset var grönare på andra sidan.


Why, oh why?

Jag blottade mig för dig
Visade dig mitt inre
Trots att jag inte borde
Men det kändes ju så bra
Trots att det var fel

Nu vet jag inte var jag har dig
Jag vet inte längre vem du är
Var det bara tomma ord?
Att allt skulle bli bra

Jag trodde att vi var okej
Jag trodde att jag kände dig
Du blottade dig för mig
Visade mig ditt inre

Nu står jag här ensam med min ångest
Utelämnad och besviken
På dig
På mig

Jag har inga svar
Bara tusen frågor
Det snurrar och maler, om och om igen
Varför, varför, varför?

Nu står jag här ensam och skör
Besviken på mig själv
Besviken på dig
Hur kunde jag vara så dum?

Det var bara tomma ord
Du sa att det skulle bli okej
Allt jag hör är tystnad
Inte ett pip från dig

Varför, varför, varför?









Prosa (Prosapoesi) av Ypple
Läst 239 gånger
Publicerad 2009-04-24 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ypple

Mina favoriter
Älska aldrig en poet