Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdansvar, far...


Vem bär ansvaret i vården
Kan man fråga sej
Och vem ska ha ansvar
I vården

Läkarna ska inte ställas till svart
Enligt nya förslag
Så nu kommer alla att gå fria
Ännu mer

Läkare utan gränser
Snackar man om
”Läkare utan ansvar”
är mer relevant idag

(och djuren har bättre rättsäkerhet
än människorna, som någon så riktigt
påpekade)




Fri vers av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-24 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klok och bra text!
2009-04-25

  Junitvillingen
Undra kan man ju...En " kloktext ", så tänkvärd och där det sista, inom parentesen, är pricken över i!
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO