Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moderaterna skapade ju en Ny Klyscha under förra Valrörelsen , de kallade sig för "Det Nya Arbetarepartiet" . DÅ MÅSTE ju bara Fredrik DEBUTERA som Första Maj- Talare ! Att Ironiska inslag kommer att DOMINERA detta "Tal" är väl, numera, underförstått....


Fredrik Reinfeldt : "Mitt Jungfrutal på Första Maj !"

Svenska Arbetare och Tjänstemän !
Vi ÄR Era Vänner, DET lovar jag ! Vi planerar , t.o.m. att bilda Moderata Arbetareföreningar för ER skull ! Visserligen UTAN förhandlingsrätt, men med Fri Sprit, Vin och Öl på mötena, ALLT för att ´NI ska trivas ! Och det ska handla om föreningar som, HELT, går i samarbetets Tecken ! MEN ARBETSGIVAREN SKA BESTÄMMA, det MÅSTE NI FÖRSTÅ ! Det ÄR Han (eller hon) som FINANSIERAR ALLT, är KLOKAST, HAR BÄSTA AFFÄRSKUNSKAPERNA och DÄRFÖR ÄR det bara ATT LYDA ! LÖNER, ARBETSMILJÖ OCH ALLT ANNAT ÄR OCKSÅ ARBETSGIVARENS ANSVAR OCH DÄRFÖR SKA HAN ALLTID HA SISTA ORDET !
NI FÅR GÄRNA "TYCKA TILL" MEN INGEN BRYR SIG ! PENGARNA VÄGER ALLTID TYNGST ! OM DET INTE PASSAR SÅ FÅR NI GÅ !
Våra Arbetareföreningar ska bli en "Plantskola" för DUGLIGA OCH FÖRETAGSSOLIDARISKA ANSTÄLLDA ! JAG GARANTERAR ATT OM NÅGON ENS NÄMNER NAMNEN PALME, MARX , MAO ELLER LENIN SÅ KASTAS DE UT UR VÅRA FÖRENINGAR MED HUVUDET FÖRE ! VI MÅSTE HÅLLA RENT FRÅN DEN RÖDA SMITTAN !
Ja, nu vet ni "var skåpen ska stå" , Vårt Budskap är Klart och Tydligt !
FÖRETAGEN ÅT FÖRETAGARNA ! DESORGANISERA RÖDINGARNA !
UTROTA SOCIALISMEN ! BÄTTRE DÖD ÄN RÖD ! EN BRA KOMMUNIST ÄR EN AVLIDEN KOMMUNIST ! KUBA ÅT VARGARNA ! EN BRA ARBETARE FRÅGAR ALDRIG HAN JOBBAR BARA ! EN BRA TJÄNSTEMAN HAR KORPGLUGGARNA ÖPPNA NÄR HAN INVENTERAR ARBETSGOLVET ! ANMÄL ALLA TILL VÄNSTER OM MEJ !!!!

Fredrik Reinfeldt, Riksledare för Nya Arbetarepartiet




Prosa (Prosapoesi) av Mats Henricson
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-24 22:14



Bookmark and Share


  "Dempa"
allright!

där satt den,

Rolig som tusan.
2009-04-25

  genni VIP
Jag kan inte annat än att applådera :)
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska