Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi möts för att skiljas


Du är du och jag är jag

du är du och jag är jag
skepp som möts i natten
vi ej skådar morgondag
endast gränslöst vatten
men fast vi ej finner land
se, en stjärna lyser
räck mig nu en älskad hand
mina händer fryser




Övriga genrer av baruk
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-24 22:22



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
alltid bär inte kärleken hela vägen, någon kanske måste vända om, sorgsam o fin.
2009-04-26

  Gisela Nordell
fin poesi
inspirerar
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

baruk