Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. ur jord är mycket kommen ska åter jorda - sluta den cirkel som  helig är - Jag har hört med dom, det ÄR ok ;;))


jordgrundning - fotologi och Tack för kraft

 

tar av mig

barfota

 

går ut bland hotande glas

gör jag inte - knappt ett jota för att rota

 

du skulle inte förstå

det finns  fjorton av varje fot

 

och inte en fena räknad

 

räcker med att plocka saker

flytta mattor möblera klappa hund

 

låtsas att händer inte finns

för en stund

 

andas in en doft med ett ljud

se en detalj från guds givna grund

 

göra bra av gåva givet

bedriva bredvilligt livscirkulations

 

återdrivet

 

Tack

genom Jord en hejdundrande

smack av en kyss

kanske ett hyss med en fot

 

på rymmen

nu är tiden slagen för återgäld

dragen med ångest och dödens hot

 

Tack

det är så här det är att

leva med flödens enorma livskraftsbot

 

Tack

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-06 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri