Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Följderna....


"Bitter !"

Bitter !
Genomsyrande Harm

Bitter !
Vinddrivande Larm !

Bitter !
Freudianskt Analskådande !

Bitter !
Simultan Banalstudie !

Bitter !
Frustrerad Kapitulation !

Bitter !
Primalskriksfascination !

Bitter !
Negativ Reaktion !

Bitter !
En Uppgiven Ton.............

------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 00:57



Bookmark and Share


  "Dempa"
Själv avnjuter jag en bitter ale,
och låter bitterheten smaka gott ;P

seriöst...

tänkvärd text!
2009-04-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så det är
det ordet bitter
inget glitter bär
ordentligt du spär
på det förhållandet här!
2009-04-25

  Cris
Burr! vad bitter är mkt ..helt enkelt!!
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska