Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn kan bli förstörda i 50 år eller mer...


Nedtrampad Stig


De var mammas Stig
Hon trampade på han
Kanske inte med mening
Men i alla fall

Men alltid trampade hon
Och han gick den stig
Som han hon gått
Så han trampade på sej själv

Stig levde sitt liv
Som trampad
Ändå tills mamma dog
Så småningom så…

Insåg han om stigen inte ligger kvar
Så kan man inte trampa på den
Men tog honom nästan
Hela livet att inse det…




Fri vers av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO