Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom mej



Inom mej finns
Mitt eget Paris
Mitt eget Paradis
Min egen Londonfog
Ur foggen skönjer man en stins
Som vinkar av ett tåg, som ingen minns
Där åker jag första klass, som prins

I huvet ryms tankar
Om det svarta ljuset i Berlin
Om en kvinna, varm, mjuk och fin
Och man står vid stadsporten o bankar
Men vissa man högre rankar
Och de får alltid gå före, in…




Fri vers av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO