Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dold smärta

du var glad

du var lycklig

du var fri

men varför

så mörka och ledsna ögon

när du är ensam

vad är det du döljer

vad är det du håller kvar





Fri vers av gloria
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-25 10:29



Bookmark and Share


  TotalVärdelös
älskar den.
litekort men ändå så samspelar orden så mycket
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

gloria