Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huselius


Huselius ansluter till Hockey VM
Är den stora nyheten

Men ÄNNU STÖRRE ÄR
Att det är första gången han spelar i Tre Kronor
Sen ”skandalen” 2005
När han var ”iblandad” i skandalen


Fast var han det, för, förundersökningen lades ner
Trots att snutjävlarna tog in de ”inblandade”
Precis innan matchen, ”för maximal mediaeffekt”
Trots att det sades en del innan
Förundersökningen lades ner

Skandalen var väl egentligen en övernitisk
(och manshatisk åklagare?) Polisen
Medias dom
Hockeyförbundet, framförallt
Som skulle se så ”bra ut” för allmänheten
DET är de inblandade in skandalen…




Fri vers av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-25 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO