Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets öde

Vad är ett liv
egentligen värt.
Andra människor
ser ett öde
som i ett hav
av öden.

En enskild
människa,
kommer ingen
ihåg.

Man glöms,
nästa människa,
tar ens plats.

Man blir,
en av alla,
som ingen
minns.

Bara namnet,
på en gravsten,
stannar,
för evigt.

Om hundra år,
vet ingen längre
vem du är.

Livets öde,
har nått
din själ.




Övriga genrer av Sopbilen
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-25 15:31



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tidlös fråga... så vi får försöka vara tidlösa... Om vi slutade tycka att det finns något sorgligt i att "ingen kommer ihåg", skulle vi kanske få en annan bild av vad livet är? Är det möjligt?
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Sopbilen
Sopbilen