Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan äter sina händer

Jag tuggar på mitt hår för jag fick inte mat.
Jag biter på naglarna för jag måste ha nått.
Jag biter i handen så att det börjar blöda.
Jag tuggar på mina händer.

Jag sitter tyst i ett hörn och äter upp mig själv.
Jag äter på det som inte är liv.
Flickan har inget liv.

Upp klockan 4 och städa huset.
Läger sig runt 12.

Jag äter på mina händer i hörnet.
Hörnet där jag lever.
Ingen familj.
Jag äter på mina händer. Mina händer.
De som jag jobbar med.

Nu ska flickan sova igen.
Denna dag blev klockan 1.

Jag vaknar aldrig upp.




Fri vers av Ida
Läst 574 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-07 20:09



Bookmark and Share


  Sopbilen
Den är så sorglig, men den har ett djup. Bra skrivet!
2009-03-29

    Soleina
Jag tycker den var bra. Den var sorglig. Jag tyckte synd om tjejen!
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ida
Ida