Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbiedockor

Som en barbie docka trippar de fram som små prinsessor.
Blondiner med plast i bakhuvudet.
Nyaste mobilerna och en ny mascara. Varje dag.
På helgerna häller de i sig för mycket sprit, alkohol i stora mängder.
Skryter på Måndags morgonen för sina såkallade \"kompisar\".
Deras killar som kallar de för omogna töntar, skrattar och sedan kysser flickorna i tur och ordning.

Varför ens bry sig om deras liv... De är ju ändå som barbiedockor hela bunten.




Fri vers av Ida
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-11-17 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida
Ida