Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vore blind

tomtar och troll
änglar och demoner
är lika verkliga
som en vinande vind[för dig]

ser ner på dina metoder
spottar på dina teorier

jag önskar du vore blind
Då hade du kunnat se all
kärlek från oss
jag ser upp till
den känsla du ser ner på
Din jävel
att du aldrig kan se




Fri vers av Ida
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-11-10 17:40



Bookmark and Share


    Julia_Micaela
fin!Läs min senaste!:D
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ida
Ida