Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska dig!

\"Jag älskar dig\"
Jag snubblar på orden
Försöker gå runt dem
Jag ser på dig
Jag ser att du inte tror mig
Jag ser att du inte ser mig
\"SE MIG\"vill jag skrika men jag står tyst
som vanligt
Plötsligt ser jag sanningen
I dina ögon
Jag vänder mig om
Och går lika tyst därifrån




Fri vers av Ida
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-11-10 17:41



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven! Den fortsätter tala även då du satt punkt......
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ida
Ida