Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröd - känslor

Knäckebröd har vi allihoppa.
Men när någon ställer sig upp och visar att han har fullkorn, blir han snabbt nedtryckt och förlamad.
En annan ställer sig upp. Rik. Visar att han har vitt bröd. Onyttigt.
Alla aplåderar.
Åt det lilla. Bara för att han är rik.

Jag har bara knäckebröd och jag tänker inte bli nedtryckt för det.




Fri vers av Ida
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-11-17 23:33



Bookmark and Share


    laissez_faire
Jag äter "Guldkorn". Lite som ett vitt bröd som försöker vara mörkt. En whigger, om man så vill.
2006-11-17

  Ola Rydberg
Kul tankar
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ida
Ida