Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmordstankar susar runt i huvudet.

Självmordstankar susar runt i huvudet.
Du kollar ner på mig.
Alla kollar ner på mig.
Liten.
Försvarslös.
Våra liv är som sladdar.
Allt ligger ihop virvlat på marken.
Bortkasstat.
Bortslösat.
Självmordstankar susar runt i huvudet.
Snart händer det något.




Fri vers av Ida
Läst 591 gånger
Publicerad 2006-11-17 23:30



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Här blir jag rädd
min mor
förverkligade din dikt
och det var tungt för många
livet är för stort för att slösas bort !!!!
2006-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ida
Ida