Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt nallen.


Flickänglar

En liten flickas nalle
fick ett sorgligt slut
på sitt gosedjurs liv

Varje natt kramade
Nalle flickan hårt
Tog emot hennes tårar
utstod hennes hat

Nallen såg lika snäll ut för det
Satt i ett hörn av sängen
Släpades upp och ner
i trappor

Nallen älskades
Nallen hatades

Men så en dag
när flickan inte längre
vågade krama nallen
för att hennes vänner sa
att hon var så barnslig

Då tog flickan sin nalle
och gjorde slut på dess
nalleliv i ett snabbt klipp
med mammas stora sysax.




Fri vers av A Ocean
Läst 673 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-09 12:27



Bookmark and Share


    Soleina
Den var bra! Men fattar inte vrf man inte kan vara som man vill utan alltid måste kallas "tönt!
2006-11-02

    Psygirl-or not
mkt bra jag bara tänker på den stackars nallen O_O
fast jag undrar om inte jag klippte i några av mina nallar också haha :P
2006-07-09

    ej medlem längre
Sentimental, nostalgisk, full av ironi och realism
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..