Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akademiker FFS



Jag ville bara säga,

till er alla som så gärna kallar mig ÖVERKLASSFITTA

att trots att jag är så
förbannat lycklig

har jag ont i magen nu.




Fri vers av A Ocean
Läst 679 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-28 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..