Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtlöshet



Jag har ont någonstans
inuti
på en plats jag inte visste
kunde värka

- just nu dämpas bara ångesten med
cigaretter och poesi



Gråta är något man
som poet lärt sig att undvika
för tårar blöter papper
och kärlek flyter så enkelt
iväg när man tappat
greppet om den

Hjärtlösheten är nog mitt nya andra namn




Fri vers av A Ocean
Läst 681 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-15 18:19



Bookmark and Share


  john ekström
melankolisk, vackert vemodig.
gillar särskilt de två första styckena, ett litet gömt rim dessutom.
Jag är lika svag för ciggaretter i poesi, som jag är för bräcklig, kursiv stil i sin rätta miljö.

Fin.
2010-04-22

  Paulus Johannes Allaverdi
Bra dialog :)
2010-03-21

  Nasrin
mycket snyggt!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..