Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att förlora ett barn


det läcker svart från såren ingen ser
de jag gömmer under huden likt minnet av din röst
ingen möter längre min blick
och jag fångas
faller

och ingen vågar
ingen vågar läka mig
för att inte själva smittas av sorgen
i sin mest förklädda form

och ingenting skulle sluta lyckligt
det var så vi
att förstöra allt
för Jakob skulle aldrig vinna åretspappa
och jag skulle väl bli galen ändå

för livet är en tragedi där allt är sommarnatt och graviditet
och någon dör på slutet




Fri vers av A Ocean
Läst 566 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-21 21:04



Bookmark and Share


    sisterX
En otroligt sorglig men väldigt fint skriven dikt. Även om sorgen aldrig försvinner så kanske den någon gång ändå kan komma till ro, stilla och vackert.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..