Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inuti oss bor en puls, en rytm, ett liv Inuti oss lever vi Inuti finns kärlek och värme Inuti mig, Finns du


Stillsinne, berättelse av hjärtat till hjärtat

sju hjärtslag,

ihärdigt dunkande
sönderslagna

tysta,
levande,
förförda,
fördelade,
förstendade
förstörda


hjärtat slår sju gånger
innan vi kvävs

av

vår egen misstro




Fri vers av A Ocean
Läst 645 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-10 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..