Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
långsamma andetag är det enda mina sarjade öron fortfarande hör när du somnat tätt intill mig och månskenet är för ljust för mina känsliga ögon så jag söker mörkret intill din kropp. Tillsammans fyller vi bitarna av tomrum.


tillsammans fyller vi bitarna av tomrum

du kan läsa mina blickar
utan att staka dig
en enda gång
och fast
det är tungt
och svårt
att lyfta regntunga
fingrar

- och

välja rätt
ord ur livets lista
måste vi göra det för
att inte förlora oss
i de där vattenpölarna

utanför
ditt fönster

Att gråta pärlglans i din famn
och andas in ömhet genom

- en älskandes lungor




Fri vers av A Ocean
Läst 655 gånger
Publicerad 2007-05-16 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..