Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förändra inget om du vill behålla ett innehåll som är bundet till en stol


ett andetag


ett andetag
varar inte längre
än ett

ögonblick

men mina andetag
i en obäddad säng

i ett rum

som ingen städat sen
GöranPersson drev valkampanj i hörnet... 1764.

är långa

som evigheter




Fri vers av A Ocean
Läst 637 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..