Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känn på värmen blås på den och det går över


Istiden



Varma fingrar

omsluter mig


I en värld

kalla fingrar

håller




Fri vers av A Ocean
Läst 707 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-12 08:01



Bookmark and Share


    Noyle
kort och bra. Gilalr dina texter starkt.
2007-08-08

  john ekström
skitsnygg och ack så sann
2007-06-27

  Islandir
Mycket vackert! Kort och verkligen gripande dikt som ger mig tonvis med bilder i huvudet! Super bra!
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..