Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur känns det att älska?

... När det finns en person man går och tänker på hela tiden
... När man blir knäsvag av en blick
... När en person är så vacker att man tappar andan
... När man får rysningar av att lyssna till en röst
... När man kan leva på ett leende i flera månader
... När man känner att man inte är riktigt lycklig utom när man är tillsammans med en viss person
... När kramar kan hela världen

Är det det som kallas kärlek?




Fri vers (Fri form) av Sopbilen
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-03-15 21:15



Bookmark and Share


  cilax VIP
Skulle tro det
Fint
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sopbilen
Sopbilen