Vi samlade sanningar i våra 

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi samlade sanningar i våra 

 




Nät

 

Vi sköljdes genom sandens våg

Upp till solens hetta

Höll varandra

Genom värmens hårdhet

För att brinna

I varandras glömska

 

Staden var blå

Som hoppets färg

Havets lugna andetag

Våra drömmar vita

Som de flygande fåglarna

Ovanför våra hjässor




Fri vers av madigan
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 19:11



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så trösterikt, Tack ska du ha!!
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan