Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har varit men nu är

jag har varit mobbad


jag har varit utnyttjad


jag har varit en vandrade trasdocka


jag har varit en matta på ett smutsigt golv


Många gånger hatade jag mig själv


ibland ville jag vara i någon annas ögon


men en sak som jag alltid har skyddad inom mig


är mitt inre ljus, min själ, min ande


jag har alldrig släppt taget om det


och det kommer jag aldrig att göra


det gjorde mig starkare


nu är jag mer utstrålande än någonsin


nu vet jag var jag har mina spår


nu vet jag var jag ska gå


och jag kommer alltid att minnas vad
som hänt


och det gör mig starkare för varje dag.









Fri vers av gloria
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-25 19:48



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Du är en människa med tro på dig själv,
Grattis och tack, för en
ljuvligt uppmuntrande text!
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

gloria