Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målet för de flesta av oss, om vi nu förtjänar det.......


"HIMMELEN (2)!"

Himmelen !
Godhet i Kubik !

Himmelen !
Oskyldig Romantik !

Himmelen !
Lyckan Personifierad !
Kärleken Omåttlig !
Vänskapen Certifierad !
Solidariteten Kostlig !

Himmelen !
Glädjen är Oövervinnerlig !
Samvaron Evinnerlig !

Himmelen !
Ljuset är Outsläckligt !
Utrotat allt Förskräckligt !

Himmelen !
DIT strävar vi
Får vi (?), i den frågan bävar vi.......

----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-25 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra skrivit !!!
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska